7 Şubat 2012 Salı

KADDAFİ VE LİBYA






KADDAFİ VE LİBYA




Libya Halk Sosyalist Cemahiriyesi başkanı Kaddafi megaloman(aşırı kendini beğenmiş) bir kişiliğe sahip sert mizaçlı bir insan.




Kendi halkına karşı özel olarak kurdukları birliklerle ve paralı askerlerle saldırması, zalim biri olduğunu gösteriyor.





Kendini yeri geldiğinde müslüman olarak gösteren bir insan,sosyalist arap devleti kurmuştur.İslamda ne Sosyalizm vardır ne de Kapitalizm vardır.İslam izmler üstüdür. İslamiyet ne sağdadır ne de soldadır.





Kaddafinin kendi yazdığı yeşil bir kitabı var.Bu kitap anayasa kitabı.Kaddafin herhalde kendini peygamber gibi görüyor yazdığı kitabıda kendisine gönderilen kutsal bir kitap olarak görüyor.





Müslümanların tek anayasa kitabı var o da Kuran'dır.Aslında Kuranı anayasa kitabı olarak kabul etmesi gerekiyordu.Kaddafi de sapıklardan olduğu için böyle davranması normal.





Kaddafi yıllarca ABD'ye posta koydu.ABD'yi yıllarca eleştirdi. Ne zamanki ABD gönderdiği savaş uçakları ile evini vurana kadar.Ondan sonrada sesi soluğu kesildi.





Diğer Arap ülkelerinde emperyalist ve siyonist uşağı liderler ve Krallar yıllarca kendi ülkelerini zalimce yönetmişler, geniş halk kitlelerini ezmişler ve sömürmüşlerdir.





Bu ülkelerdede oldukça yoksul insanlar bulunmaktadır. Yoksulluğun haksızlığın ve adaletsizliğin giderilmesi için,şeri bir hak düzenin kurulması için, zalimlere karşı daima mazlumları desteklemek gerekiyor.




Yaşasın zalimler için cehennem!





YAZAN: YUSUF AĞATÜRK (25-02-2011)





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder